Swissflex Matras Versa 22 GELTEX

Swissflex Matras Versa 22 GELTEX
Swissflex Matras Versa 22 GELTEX ademendSwissflex Matras Versa 22 GELTEX drukverlagendSwissflex Matras Versa 22 GELTEX ondersteunend

Swissflex Matras Versa 22 GELTEX

Beschikbaarheid: In stock

DE PROBLEEMOPLOSSER VOOR PROBLEEMZONES, VOOR MEER COMFORT.

Hier zorgt de 6 cm dikke GELTEX®inside-plaat met een 4 cm dik GELTEX®inside- schouderinlegdeel voor een optimale ontlasting van de schouders. Optimale lig- eigenschappen voor alle lichaamstypen.

Wij verkopen geen producten online. We vinden het geven van een persoonlijk op maat advies daarvoor te belangrijk. Bel ons hiervoor gerust even! Of kom naar onze inspirerende showroom.

BEL 040 - 244 13 44

Beschrijving

Swissflex Versa 22 GELTEX
Het geheim van een goede nachtrust is een perfect matras! De versa excellence combineert de pocketveringkern met ondersteunend Gomtex® om te voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van comfort. Een zomer- en winteroppervlak zorgen voor het perfecte klimaat.

ADEMEND

Over de hele Gomtex®-kern verdeelde dwarsprofileringen en lengteprofileringen en extra verticale boringen alsmede zijdelingse boringen zorgen voor 3D-ventilatie.

DRUKVERLAGEND

Een 6 cm dikke GELTEX®-plaat en een 2 cm dik GELTEX®-schouderinlegdeel voor een betere ontlasting van de schouders. Ook de hoogelastische matrashoes draagt hieraan bij.

ONDERSTEUNEND

Specifieke kern-inkepingen in de steunkern delen de matras op in zeven ergonomische zones voor doelgerichte ontlasting en ondersteuning. Extra inlegdelen van schuim in de lendenenzone optimaliseren de ondersteuning.

OPBOUW
Totale hoogte: 22 cm
Stevigheid: soft of firm
GELTEX®inside-afdekking 6 cm
GELTEX®inside-schouderinlegdeel 4 cm
Gomtex®-steunkern 14 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Swissflex Matras Versa 22 GELTEX” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee + 3 =