Schramm Origins Complete Fold

Schramm Origins Complete Fold

Schramm Origins Complete Fold
De Complete Fold, een ontwerp door Sebastian Herkner. In samenwerking met Schramm heeft Herkner een hoofdbord ontworpen met een verstelbaar mechanisme. De filosofie achter het hoofdbord was dat meer en meer mensen het bed gebruiken om wat werk af te maken, te kletsen of om rustig te lezen. Met dit mechanisme kan het hoofdbord functioneren als verstelbare rugsteun, waardoor dit met meer comfort en steun kan.

Toch liever net iets andere pootjes, of een ander stofje? Onze Schramm Origins collectie is modulair en kan precies samengesteld worden zoals u dat wilt. Bekijk voor een alternatieve stijl op dit bed eens de Schramm Basis 18 en 25 bedden.

Wij verkopen geen producten online. We vinden het geven van een persoonlijk op maat advies daarvoor te belangrijk. Bel ons hiervoor gerust even! Of kom naar onze inspirerende showroom.

Categorieën: , Tag:
Beschrijving

Schramm Origins Complete Fold

Het SCHRAMM-bed onderscheidt zich door de meest delicate details. We bereiken dit uitstekende resultaat door gebruik te maken van een zeer speciale tool: de menselijke hand. Want dit is de enige manier om waardevolle componenten te verenigen om zo een ongeëvenaard geheel te vormen. Ervaar zelf elk detail van perfect slaapcomfort. Gebruikmakend van hun uitgebreide expertise, variërend van traditioneel handwerk tot een gesofisticeerde productieorganisatie, produceren 180 personeelsleden in de timmerman-, stoffeer- en maatwerkworkshops hoogwaardig slaapcomfort met uiterste handwerknauwkeurigheid en aanzienlijke persoonlijke toewijding.

De compromisloze beslissing ten gunste van echte kwaliteit handwerk en tegen gerationaliseerde massaproductie maakt een waarneembaar verschil – en SCHRAMM een uitzondering op moderne massamarkten. De nauwkeurige vermenging van stijlvolle materialen, een goed gerepeteerd team van gevoelige handen en decennialange expertkennis maken van een SCHRAMM-bed wat het is: perfect handgemaakt in Duitsland.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Schramm Origins Complete Fold” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *