Schramm Origins Complete Bloom

Schramm Origins Complete Bloom

Schramm Origins Complete Bloom
Ontworpen door Angela Schramm. Een ledikant met klassieke lijnen, gecombineerd met mooie sierlijke details op het losjes geplaatste rugkussen. Zelfs de poten zijn bedekt met stof en een eerbetoon aan de homogene klassieke look. Een heerlijke combinatie voor gezellige uurtjes in het nieuwe bed BLOOM. Dit ledikant is te combineren met de bedbodems en matrassen van Schramm, of een ander merk.

Toch liever net iets andere pootjes, of een ander stofje? Onze Schramm Origins collectie is modulair en kan precies samen gesteld worden zoals u dat wilt. Bekijk voor een alternatieve stijl op dit bed eens de Schramm gala ledikanten.

Wij verkopen geen producten online. We vinden het geven van een persoonlijk op maat advies daarvoor te belangrijk. Bel ons hiervoor gerust even! Of kom naar onze inspirerende showroom.

Categorieën: , Tag:
Beschrijving

Schramm Origins Complete Bloom

Het SCHRAMM-bed onderscheidt zich door de meest delicate details. We bereiken dit uitstekende resultaat door gebruik te maken van een zeer speciale tool: de menselijke hand. Want dit is de enige manier om waardevolle componenten te verenigen om zo een ongeëvenaard geheel te vormen. Ervaar zelf elk detail van perfect slaapcomfort. Gebruikmakend van hun uitgebreide expertise, variërend van traditioneel handwerk tot een gesofisticeerde productieorganisatie, produceren 180 personeelsleden in de timmerman-, stoffeer- en maatwerkworkshops hoogwaardig slaapcomfort met uiterste handwerknauwkeurigheid en aanzienlijke persoonlijke toewijding.

De compromisloze beslissing ten gunste van echte kwaliteit handwerk en tegen gerationaliseerde massaproductie maakt een waarneembaar verschil – en SCHRAMM een uitzondering op moderne massamarkten. De nauwkeurige vermenging van stijlvolle materialen, een goed gerepeteerd team van gevoelige handen en decennialange expertkennis maken van een SCHRAMM-bed wat het is: perfect handgemaakt in Duitsland.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Schramm Origins Complete Bloom” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *