Schramm handgemaakte pocketvering matrassen Mythos

Schramm handgemaakte pocketvering matrassen Mythos

Drie generaties lang heeft SCHRAMM pocketvering matrassen met thermisch getemperde veren vervaardigd.

90 jaar vakmanschap. Vijf jaar ontwikkeling en precisiewerk: DIVINA, de fantastische fabricagematras, zet nieuwe normen in heel Europa met merkbaar meer comfort. DIVINA-matrassen zijn verkrijgbaar in vijf verschillende sterkteversies. Het vakmanschap, de natuurlijke flexibiliteit en het onvergelijkbare bedklimaat zijn bedoeld voor een doelgroep wiens eisen op het gebied van comfort en luxe geen compromissen dulden. De pocketveren, natuurlijk getemperd, zijn gewonden als Neungangfedern-staal. Een dynamiek die er zacht en elastisch uitziet. De fijnste meubelstoffen als omslag zoals linnen, zijde, schapenwol en Lyocell zijn voelbaar en kunnen met alle zintuigen worden ervaren.

Wij verkopen geen producten online. We vinden het geven van een persoonlijk op maat advies daarvoor te belangrijk. Bel ons hiervoor gerust even! Of kom naar onze inspirerende showroom.

Beschrijving

Schramm handgemaakte pocketvering matrassen Mythos

Drie generaties lang heeft SCHRAMM pocketvering matrassen met thermisch getemperde veren vervaardigd.

Na het wikkelen wordt de staaldraad langzaam en gestaag verwarmd tot de vereiste temperatuur in de oven voordat deze even langzaam afkoelt. Het doel van dit proces bestaat erin om de oorspronkelijke moleculaire structuren van de veer (die tijdens het wikkelen zijn gewijzigd) opnieuw te laten bouwen. Het is precies deze tempering die de veer veerkracht, een blijvende dynamiek en elasticiteit biedt, terwijl hij ook in staat is om hoge stress te verdragen. Tegelijkertijd worden de veren gedemagnetiseerd; hun elektrische lading komt overeen met het natuurlijke aardmagneetveld van de aarde. Tot vandaag is SCHRAMM de enige fabrikant die deze methode van thermische oventempering toepast voor veren in de GRAND CRU N° 1, DIVINA en MYTHOS-matrassen. Een onvervangbare kwaliteitsfactor en een voorbeeldfunctie van het merk door de fabriek.

DIVINA 
Topmatrassen van SCHRAMM: unieke items zijn exclusief handgemaakt, op maat gemaakt tot in het kleinste detail, op basis van zowel de parameters van het menselijk lichaam als de gewoonten en voorkeuren van het individu. Er zijn bijvoorbeeld verschillende veerspanningen actief in de matras omdat verschillende delen van het lichaam verschillende gewichten hebben. Het bekken – goed voor app. 42% van het totale lichaamsgewicht – moet krachtiger worden ondersteund dan de benen of de taille om de druk te compenseren en de spanning van ruggengraat en spieren te verlichten. De gepatenteerde schouderholte was speciaal ontworpen voor zijdelingse dwarsliggers. Om de schouder in staat te stellen voorzichtig in de matras te duiken, worden veren met een verminderde spanning in dit gebied gebruikt, samen met een zeer veerkrachtige katoenen tijk die voor extra ontspanning zorgt. Op deze manier ondersteunen de subtiel gedifferentieerde veerspanningen elke plek van het lichaam in de vereiste mate: zeer elastisch in plaats van zacht, sterk maar niet oncomfortabel strak. Voor verschillende lichaamsgewichten biedt SCHRAMM het model MYTHOS in vijf verschillende formules: gelijkmatig verdeeld, hoge flexibiliteit op basis van verschillende veerspanningen.

KENMERKEN:

  • Integrale pocketveerkern met een gelijkmatige krachtvoortgang door verschillende veerspanningen langs de lengteas van de matras te mengen, aangepast aan individuele delen van het lichaam. Pure fabrieksarbeid.
  • App. 500 cilindrische veren (voor een matrasmaat van 100 bij 200 cm), individueel met de hand genaaid in katoenen zakken.
  • Thermische oven getemperde veren voor onovertroffen elasticiteit en blijvende veerspanning.
  • Gepatenteerde schouderholte, speciaal voor zijdelingse dwarsliggers: veren met verminderde spanning en zeer elastische katoenen tijk in het schoudergebied.
  • Extra voeringlaag van zijde / linnen voor extra gemak.
  • Vijf verschillende formules op basis van lichaamsgewicht, gewichtsverdeling en persoonlijk welzijn.
  • Handgrepen aan alle vier zijden van de matras.

CONSTRUCTIE VAN DE MYTHOS ZAKVEZEL KORREL MATRAS:

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Schramm handgemaakte pocketvering matrassen Mythos” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *