Hästens Vividus

Hästens Vividus

VIVIDUS DOOR HÄSTENS S WERELDS MEEST EXCLUSIEVE BED
Vividus is de ultieme perfectie! Het meest luxe bed der luxe bedden. Het resultaat van onze eeuwenlange passie voor vakmanschap en onze expertise op het gebied van bedden.

Wij verkopen geen producten online. We vinden het geven van een persoonlijk op maat advies daarvoor te belangrijk. Bel ons hiervoor gerust even! Of kom naar onze inspirerende showroom.

Categorieën: , , Tag:
Beschrijving

Hästens Vividus
Vividus is de ultieme perfectie! Het meest luxe bed der luxe bedden. Het resultaat van onze eeuwenlange passie voor vakmanschap en onze expertise op het gebied van bedden. Hästens Vividus is het voorbeeld van de fijnste natuurlijke materialen, bijzonder traditionele ambacht en detaillering. Het ervaren van de Vividus-slaap is als een droom. Het is simpelweg het beste bed dat wij ooit gemaakt hebben.

  • Vividus moet perfect zijn in alle opzichten om te voldoen aan de standaarden en verwachtingen van zijn makers voor het naar zijn nieuwe thuis gaat. Elke steek, naad en lijn moet perfect zijn. Als dat niet zo is, beginnen we opnieuw. Vanaf nul.
  • Vividus is gemaakt voor jou en jou alleen. terug Het is Hästens-slaap, op maat gemaakt. terug Praat met je slaapconsulent over hoe je jouw bed kunt personaliseren.
  • Vividus is het beste bed dat we ooit gemaakt hebben. 210 kilo van natuurlijke materialen. 320 manuren. Gemaakt door een team van onze meest ervaren vakmensen die gespecialiseerd zijn in één enkele taak in het Vividus-atelier.
Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hästens Vividus” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *