Hästens Novoria

Hästens Novoria sfeer
Hästens NovoriaHästens Novoria opbouw

Hästens Novoria

Beschikbaarheid: In stock

Hästens Novoria is een modern, verstelbaar bed in elk opzicht.

Het is prachtig vormgegeven om hetzelfde niveau van ondersteuning, zachtheid en flexibiliteit van onze continentale assortiment te geven, maar met het gemak van een verstelbaar bed. Subtiele details, zoals de stiksels van de matras, werken samen om het bed een steviger gevoel te geven dan het andere verstelbare Hästens-bed Lenoria.

Wij verkopen geen producten online. We vinden het geven van een persoonlijk op maat advies daarvoor te belangrijk. Bel ons hiervoor gerust even! Of kom naar onze inspirerende showroom.

BEL 040 - 244 13 44

Categories: ,
Tag:

Beschrijving

Hästens Novoria
Hästens Novoria is een modern, verstelbaar bed in elk opzicht. Het is prachtig vormgegeven om hetzelfde niveau van ondersteuning, zachtheid en flexibiliteit van onze continentale assortiment te geven, maar met het gemak van een verstelbaar bed. Subtiele details, zoals de stiksels van de matras, werken samen om het bed een steviger gevoel te geven dan het andere verstelbare Hästens-bed Lenoria.

  • Hästens Novoria heeft rijke lagen van ademend natuurlijk katoen, wol en paardenhaar, verdeeld over vlas voor statische reductie en flexibiliteit. Hierdoor zijn de bewegingen van het bed ongehinderd en vrijwel geluidloos in actie.
  • Hästens Novoria is uitgerust met twee verensystemen voor een diepe ondersteuning die tegemoetkomen aan uw lichaam en het in evenwicht houden terwijl u slaapt maar uw lichaam ook voldoende ondersteunt wanneer u in een rechtere positie zit.
  • Bediening van het verstelbare bed gebeurt via een draadloze afstandsbediening om te vermijden dat lelijke draden en kabels je slaapruimte verpesten. De motoren van de Hästens Novoria zijn gemaakt en gecertificeerd in overeenkomst met de richtlijnen voor ecologisch ontwerp en verbruiken slechts een 0,5 watt in stand-by.
  • Als u of uw partner verschillende niveaus van ondersteuning nodig hebben, kan Novoria op maat worden gemaakt volgens uw wensen als een tweeledig matras. De flexibele, ademende, natuurlijke lagen beperken de spanning op de motoren van het bed, jaar na jaar.

LAAG NA LAAG NATUURLIJKE MATERIALEN.
Het chassis en het frame van Hästens Novoria is onopvallend, gemaakt van staal en hout, maar verborgen onder de rokken van het bed om de natuurlijke verhouding en de structuur van dit prachtige handgemaakte verstelbare bed te verbeteren. Dankzij de moeiteloze beweging en flexibiliteit is Novoria een bed dat zowel overdag als ‘s nachts wanneer je slaapt boeiend is.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hästens Novoria” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien − 10 =