Hästens Marquis

Hästens Marquis

In het Marquis-bed vind je vele van de innovaties van het Hästens-bed terug.

Marquis is handgemaakt met behulp van onze beste natuurlijke materialen en is heerlijk comfortabel met een net laag profiel. Het bed is uitgerust met dubbele verensystemen aan de hardere kant.

Wij verkopen geen producten online. We vinden het geven van een persoonlijk op maat advies daarvoor te belangrijk. Bel ons hiervoor gerust even! Of kom naar onze inspirerende showroom.

Categorieën: , , Tag:
Beschrijving

Hästens Marquis
In het Marquis-bed vind je vele van de innovaties van het Hästens-bed terug. Marquis is handgemaakt met behulp van onze beste natuurlijke materialen en is heerlijk comfortabel met een net laag profiel. Het bed is uitgerust met dubbele verensystemen aan de hardere kant.

  • Marquis is een veelzijdig bed met een ongelooflijke prijs-kwaliteitsverhouding en met dezelfde baanbrekende veren- en laagjestechnologie als Hästens-bedden in andere prijsklassen.
  • Marquis is stevig dankzij het 13 cm Hästens Bonnell-verensysteem dat een stevige ondersteuning biedt voor de ultieme ontspanning.
  • Lagen van premium katoen, wol en vlas creëren onmiddellijke zachtheid voor uw lichaam. Natuurlijke materialen die de temperatuur van uw lichaam zullen reguleren voor een mooie, verkwikkende slaap.

LAAG NA LAAG NATUURLIJKE MATERIALEN.
Marquis is een bed dat bedacht werd tijdens een gesprek in een van de mooiste hotels ter wereld – kan een bed revolutionair zijn? De beste natuurlijke materialen, handgemaakt in Zweden met passie, zorg en liefde, zodat jij ook perfect kunt slapen – we noemen het onze stille revolutie.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hästens Marquis” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *