Hästens Maranga

Hästens Maranga

Met zijn lage profiel en perfecte ligging is Hästens Maranga een schaamteloos mooi bed.

De Maranga is met de hand gemaakt met duurzaam paardenhaar en andere zorgvuldig verzamelde natuurlijke materialen. Hierdoor zorgt dit bed voor een ongelooflijke nachtrust. Het model Maranga is gebouwd met stevigere meer lineaire ondersteuningskenmerken.

Wij verkopen geen producten online. We vinden het geven van een persoonlijk op maat advies daarvoor te belangrijk. Bel ons hiervoor gerust even! Of kom naar onze inspirerende showroom.

Categorieën: , , Tag:
Beschrijving

Hästens Maranga
Met zijn lage profiel en perfecte ligging is Hästens Maranga een schaamteloos mooi bed. De Maranga is met de hand gemaakt met duurzaam paardenhaar en andere zorgvuldig verzamelde natuurlijke materialen. Hierdoor zorgt dit bed voor een ongelooflijke nachtrust. Het model Maranga is gebouwd met stevigere meer lineaire ondersteuningskenmerken.

  • De Maranga wordt gekenmerkt door zijn iets stevigere support. U zult meteen ervaren hoe het zich direct aanpast aan uw lichaamsgewicht wanneer u gaat liggen alvorens zachtjes in slaap te dommelen.
  • De Hästens Maranga zorgt ervoor dat Uw nachtrust en slaapcomfort naar een ongekend niveau wordt getild.
  • Hästens Maranga is meer dan alleen een mooi bed, het is een compleet bed en levert een ongelooflijke nachtrust.

LAAG NA LAAG NATUURLIJKE MATERIALEN.
Hästens Maranga is zoals al eerder opgemerkt het volledig met de hand gebouwd en gevuld met duurzaam paardenhaar en overige zorgvuldig geselecteerde natuurlijke materialen.  Het is niet alleen maar een bed om je goed in te voelen. Het is een bed om je goed over te voelen.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hästens Maranga” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *