Hästens Lenoria

Hästens Lenoria sfeer
Hästens Lenoria1Hästens Lenoria opbouw

Hästens Lenoria

Beschikbaarheid: In stock

Het verstelbare bed, Hästens Lenoria, is een van onze meest comfortabele modellen.
Hästens Lenoria is verstelbaar en heeft een iets zachter karakter zodat je echt kunt genieten van zijn ‘vormen’. Je zult snel ontdekken dat je meer tijd doorbrengt in het comfort van je bed dan ooit tevoren, aangezien de perfecte mix van technologie en Hästens’ uitzonderlijke handwerk uitgroeien tot een deel van je dagelijks leven net zoals je slaap.

Wij verkopen geen producten online. We vinden het geven van een persoonlijk op maat advies daarvoor te belangrijk. Bel ons hiervoor gerust even! Of kom naar onze inspirerende showroom.

BEL 040 - 244 13 44

Categories: ,
Tag:

Beschrijving

Hästens Lenoria
Het verstelbare bed, Hästens Lenoria, is een van onze meest comfortabele modellen. Het is een combinatie van precisie-engineering, ambachtelijk handwerk en de ultieme keuze voor het slapen of die speciale momenten wanneer je gewoon niet uit bed hoeft te komen. Lenoria past zich moeiteloos aan uw leven aan en kan dicht tegen de muur geplaatst worden, beschikt over Bluetooth-connectiviteit en zit vol met zachte, ademende natuurlijke materialen.

  • Hästens Lenoria heeft lagen van katoen, wol, vlas en paardenhaar, voor een zacht en flexibel oppervlak. De lagen van het bed glijden over elkaar en maken de bewegingen bijna onmerkbaar wanneer u de posities verstelt vanuit bed.
  • Hästens Lenoria werd speciaal ontworpen met een zijwaarts schuifmechanisme dat een constante afstand behoudt tussen het bed en de muur. Dit is niet alleen esthetisch aangenaam maar betekent ook dat dingen zoals uw nachtkastje altijd binnen handbereik zijn.
  • Het bed kan versteld worden via zijn eigen afstandsbediening of verbonden worden met uw telefoon via Bluetooth zodat het van een afstand versteld kan worden; klaar wanneer u het nodig heeft. De motoren van Lenoria zijn gecertificeerd in overeenstemming met de richtlijn inzake ecologisch ontwerp en verbruikt slechts 0,5 watt in stand-by.
  • Lenoria kan worden afgestemd op uw eisen, zonder zijn prestaties te belemmeren. U kunt zelfs kiezen voor een tweeledig bed, met verschillende comfort- en ondersteuningsniveaus aan elke kant – dankzij het Wallhugger-mechanisme blijven u en uw partner in perfecte harmonie.

LAAG NA LAAG NATUURLIJKE MATERIALEN.
Hästens Auroria werd ontworpen om je werkelijk prachtige ochtenden te bezorgen, of je nu vlug naar het werk moet of tijd hebt om heerlijk te ontbijten in bed.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hästens Lenoria” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × vier =