Hästens Herlewing

Hästens Herlewing

Diep, opvallend en krachtig; met de Proferia maakt u een echt statement in iedere ruimte.

Het betekent dat u slaapt in een van de meest comfortabele bedden ter wereld en elke dag als herboren wakker wordt. Op alle niveaus is de Herlewing subliem en uitgerust met enkele van Hästens meest baanbrekende slaapinnovaties.

Wij verkopen geen producten online. We vinden het geven van een persoonlijk op maat advies daarvoor te belangrijk. Bel ons hiervoor gerust even! Of kom naar onze inspirerende showroom.

Categorieën: , , Tag:
Beschrijving

Hästens Herlewing
Diep, opvallend en krachtig; met de Herlewing maakt u een echt statement in iedere ruimte. Het betekent dat u slaapt in een van de meest comfortabele bedden ter wereld en elke dag als herboren wakker wordt. Op alle niveaus is de Herlewing  subliem en uitgerust met enkele van Hästens meest baanbrekende slaapinnovaties.

  • Een uniek bed dat enkel de beste materialen en productiemethoden combineert. Ervaar de gewichtloosheid terwijl u de droom van Proferia-slaap waarmaakt.
  • Een compact continentaal bed, met een extreme flexibiliteit en verbazingwekkend zacht oppervlak; kenmerken die u een zalige ongestoorde slaap bezorgen.
  • Liggen in de Herlewing is als luisteren naar de mooiste symfonie. Delicate maar krachtige lagen van gevoel. De ongelofelijke ondersteuning en drukverlichting is overweldigend. Uw lichaam wordt perfect in balans gehouden, met ondersteuning diep van binnen.
  • Hästens Herlewing is extreem gebalanceerd met individuele elasticiteit van de veren, waardoor u niets merkt van de bewegingen van uw partner. Voor Hästens Herlewing gebruiken wij de beste basistechnieken van de Hästens 2000T, zoals drievoudige veersystemen en de unieke laagjestechniek van de natuurlijke materialen die u een ongelofelijk gevoel van comfort geven.

LAAG NA LAAG NATUURLIJKE MATERIALEN.
Driedubbele veersystemen, dubbelzijdige stiksels en paardenhaar verdeeld in dunnere lagen, van elkaar gescheiden door membranen van katoen of wol creëren een complex geheel van ondersteuning voor Proferia. Een zachte, fijne, gelijkmatige omarming die elke beweging van je lichaam ondersteunt zonder je slaappartner te storen.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hästens Herlewing” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *