Hästens Excel

Hästens Excel

(1 klantbeoordeling)

De Hästens Excel wordt gemaakt met bekwaam vakmanschap, dubbele verensystemen, aandacht voor detail en gevoel voor de fijnste natuurlijke materialen.

Sommige mensen ervaren het model Excel als een royaal, uitnodigend bed, met een zacht comfortniveau dat wordt ondersteund door de responsieve ondersteuning van zijn Hästens-pocket- en Hästens Bonnell-verensystemen.

Wij verkopen geen producten online. We vinden het geven van een persoonlijk op maat advies daarvoor te belangrijk. Bel ons hiervoor gerust even! Of kom naar onze inspirerende showroom.

Categorieën: , , Tag:
Beschrijving

Hästens Excel
De Hästens Excel wordt gemaakt met bekwaam vakmanschap, dubbele verensystemen, aandacht voor detail en gevoel voor de fijnste natuurlijke materialen. Sommige mensen ervaren het model Excel als een royaal, uitnodigend bed, met een zacht comfortniveau dat wordt ondersteund door de responsieve ondersteuning van zijn Hästens-pocket- en Hästens Bonnell-verensystemen.

  • Hästens Excel is volledig met de hand en op bestelling gemaakt naar gelang uw voorkeuren. Het is diep en zacht en past zich moeiteloos aan uw lichaamsbewegingen aan voor een ononderbroken slaap.
  • Het Hästens Bonnell-verensysteem is ontworpen om stabiel te zijn, terwijl de pocketvering soepel is en reageert als u ligt en beweegt, om plaats te maken voor een diepere robuuste ondersteuning terwijl u rust.
  • Excel behoudt zijn kwaliteit door gebruik van natuurlijke materialen en door de bekwame handen van onze gepassioneerde vakmensen. Betrouwbaarheid en prestaties.
  • Lagen van paardenhaar, de zuiverste wol en katoen geven Excel zijn ultieme comfort en zachtheid.

LAAG NA LAAG NATUURLIJKE MATERIALEN.
Hoekstructuur is belangrijk bij een boxspring, en net als onze andere modellen krijgt Excel extra versteviging van stijvere hoekveren, zodat het bed zijn prachtige lijnen blijft behouden.

Beoordelingen (1)

1 beoordeling voor Hästens Excel

  1. bsetmedia

    Echt een top bed. Slaapt echt heerlijk.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *