Hästens Eala

Hästens Eala

Evenwichtige zachtheid en een combinatie van veersystemen definiëren Eala, een continentaal bed met een zachtere persoonlijkheid.

Stiksels aan de zijkant in dubbele rijen in een patroon ontwikkeld voor dit bed geven structuur aan zijn vorm en stabiliteit, terwijl hoeken van vlas versterking bieden van binnenuit. Er zijn mensen die zeggen dat Auroria op een speciale manier beweegt, we stellen voor dat je het zelf uitprobeert.

Wij verkopen geen producten online. We vinden het geven van een persoonlijk op maat advies daarvoor te belangrijk. Bel ons hiervoor gerust even! Of kom naar onze inspirerende showroom.

Categorieën: , , Tag:
Beschrijving

Hästens Eala
Evenwichtige zachtheid en een combinatie van veersystemen definiëren Eala, een continentaal bed met een zachtere persoonlijkheid. Stiksels aan de zijkant in dubbele rijen in een patroon ontwikkeld voor dit bed geven structuur aan zijn vorm en stabiliteit, terwijl hoeken van vlas versterking bieden van binnenuit. Er zijn mensen die zeggen dat Eala op een speciale manier beweegt, we stellen voor dat je het zelf uitprobeert.

  • Het model Eala is gebouwd om drukverlichting te bieden en je bovenlichaam en heupen te ondersteunen. Een initiële zachtheid waarin u langzaam wegzinkt, die wordt ondersteund door diepe stabiliteit.
  • Het heeft een Hästens Bonnell-verensysteem in de basis, in combinatie met pocketveren van 15 cm in de bovenmatras, gewikkeld in lagen katoen, paardenhaar, wol en vlas.
  • Natuurlijke materialen volgen de contouren van uw lichaam en passen zich daarop aan om het juiste slaapklimaat te waarborgen. Deze materialen zijn buigbaar en beweegbaar in de Eala om de druk en zachtheid te verdelen over het lichaam. Mooie ochtenden ontstaan uit prachtige nachtrust.
  • Een prachtige nachtrust ontstaat uit zorgvuldig geselecteerde materialen, echte vakkundigheid en eeuwen ervaring in het maken van bedden. Eala is dat alles en nog veel meer. Het is een kunstwerk – de kunst die we slapen noemen.

LAAG NA LAAG NATUURLIJKE MATERIALEN.
Hästens Eala werd ontworpen om je werkelijk prachtige ochtenden te bezorgen, of je nu vlug naar het werk moet of tijd hebt om heerlijk te ontbijten in bed.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hästens Eala” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *