Hästens Classic

Hästens Classic sfeer
Hästens Classic

Hästens Classic

Beschikbaarheid: In stock

Het verfijnde en minimalistische Hästens Classic-bed is het nieuwste van onze continentale bedden.

De unieke mix van materialen zorgt voor een slank profiel dat nog steeds de ongelooflijke diepe steun biedt waar Hästens beroemd om is.

Wij verkopen geen producten online. We vinden het geven van een persoonlijk op maat advies daarvoor te belangrijk. Bel ons hiervoor gerust even! Of kom naar onze inspirerende showroom.

BEL 040 - 244 13 44

Categories: ,
Tag:

Beschrijving

Hästens Classic
Het verfijnde en minimalistische Hästens Classic-bed is het nieuwste van onze continentale bedden. De unieke mix van materialen zorgt voor een slank profiel dat nog steeds de ongelooflijke diepe steun biedt waar Hästens beroemd om is.

  • Het is een bed dat de perfecte balans behoudt tussen de klassieke kenmerken van een continentaal Hästens-bed – de aandacht voor detail, het ambacht, de bouw en de daaruit voortvloeiende slaapeigenschappen – zonder de prijs de hoogte in te jagen.
  • Hästens Classic heeft lagen van katoen, wol en vlas die precies verdeeld zijn zodat het oppervlak soepel aanvoelt en u echt ondersteund wordt als u zich in bed laat vallen. De Hästens- topdekmatras van paardenhaar geeft dat beetje extra initiële veerkracht.
  • In de basis van deze Hästens-klassieker zit een Hästens Bonnell-verensysteem van 8 cm en stevige hoekveren voor vormuitlijning. In de matras vindt u een stil systeem met 13 cm Hästens-pocketveren die uw bewegingen moeiteloos isoleren.
  • Hästens Classic is beschikbaar als een tweeledig bed voor extra veelzijdigheid en al onze kleuren behalve wit.

LAAG NA LAAG NATUURLIJKE MATERIALEN.
Hästens Classic is onze kijk op wat volgens ons een ‘bed voor iedereen’ zou moeten zijn. Stijlvol, comfortabel, flexibel, ondersteunend… Met de hand gemaakt. Kwaliteit in elk detail en met het oog op de prijs.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hästens Classic” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 − drie =