Hästens 2000T

Hästens 2000T

Het model Hästens 2000T zit boordevol innovatie en is een baanbrekend bed.

Het is een ontwerp voor een mooie slaapervaring. De 2000T is zacht en buigzaam en biedt een u snel reagerende ondersteuning. Het bed past zich moeiteloos aan bij de kleinste bewegingen tijdens uw slaap.

Wij verkopen geen producten online. We vinden het geven van een persoonlijk op maat advies daarvoor te belangrijk. Bel ons hiervoor gerust even! Of kom naar onze inspirerende showroom.

Categorieën: , , Tag:
Beschrijving

Hästens 2000T
Het model Hästens 2000T zit boordevol innovatie en is een baanbrekend bed. Het is een ontwerp voor een mooie slaapervaring. De 2000T is zacht en buigzaam en biedt een u snel reagerende ondersteuning. Het bed past zich moeiteloos aan bij de kleinste bewegingen tijdens uw slaap.

  • De bewegingen van het lichaam, maar ook die van uw slaappartner zullen geïsoleerd blijven, dankzij een combinatie van drie afzonderlijke Hästens veersystemen die samen uw hele lichaam ondersteunen.
  • De Hästens 2000T is zowel elegant als comfortabel en is afgewerkt met details in geborsteld aluminium. De matras is afgewerkt met biezen en dubbelzijdige stiksels om het verfijnde profiel en structuur te handhaven.
  • Elke Hästens 2000T draagt zijn persoonlijke naamplaatje, dat wordt gegraveerd zoals u dat wilt. Echter pas na een grondige inspectie door één van onze meester-ambachtslieden. Een superieur bed vereist nu eenmaal onverdeelde aandacht voor elk detail.
  • De Hästens 2000T is één van de meest populaire bedden. Een nachtje in dit bed geeft u een gevoel van gewichtsloosheid terwijl u geniet van een werkelijk heerlijke nachtrust.

LAAG NA LAAG NATUURLIJKE MATERIALEN.
Met zijn verfijnde details en uniek design is Hästens 2000T een van onze meest exclusieve bedden. Het wordt volledig met de hand vervaardigd, met uitsluitend volledig natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit, laag op laag, met een dubbele pocketveren systeem en levert zo de ultieme slaapervaring.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hästens 2000T” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *