Dorbien Sports Collection

Dorbien Sports Collection

Dorbien Sports Collection
De boxsprings uit de Sport-serie bevatten lagen van pocketveren en Smart-fibre in combinatie met de Talalay-latex (natuurlatex) is deze serie speciaal ontworpen voor een actieve levensstijl. Een actief lichaam moet rusten dus heeft Dorbien de Sport-serie gecreëerd een flexibele slaapoplossing die de spanningsdrukpunten zoals de heupen en schouders laat ontspannen

Wij verkopen geen producten online. We vinden het geven van een persoonlijk op maat advies daarvoor te belangrijk. Bel ons hiervoor gerust even! Of kom naar onze inspirerende showroom.

Beschrijving

Dorbien Sports Collection

De boxsprings uit de Sport-serie bevatten lagen van pocketveren en Smart-fibre in combinatie met de Talalay-latex (natuurlatex) is deze serie speciaal ontworpen voor een actieve levensstijl. Een actief lichaam moet rusten dus heeft Dorbien de Sport-serie gecreëerd een flexibele slaapoplossing die de spanningsdrukpunten zoals de heupen en schouders laat ontspannen.

Verkrijgbaar in diverse stofsoorten en kleuren.
Ook is elke Dorbien bed elektrisch verstelbaar te verkrijgen.
Matrassen zijn verkrijgbaar in Medium, stevig en extra stevig.

De topmatras Sport Exclusive bevat Smart-fibre en Talalay-latex. De tijk is gemaakt van 100% katoen. Rondom is de topmatras voorzien van een airflow systeem, dit zorgt voor een optimale ventilatie.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dorbien Sports Collection” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *