Dauny hoofdkussen Soft

Dauny hoofdkussen Soft

Dauny-hoofdkussens zijn uiterst stevig en behouden hun spankracht gedurende langere tijd.

Het hangt voor een groot deel van het hoofdkussen af of men’s morgens uitgerust en ontspannen wakker wordt. Omdat de slaapgewoontes heel verschillend zijn, worden in het Dauny assortiment kussens aangeboden van een groot ondersteunend vermogen tot superzacht.

Wij verkopen geen producten online. We vinden het geven van een persoonlijk op maat advies daarvoor te belangrijk. Bel ons hiervoor gerust even! Of kom naar onze inspirerende showroom.

Categorieën: , Tag:
Beschrijving

Dauny hoofdkussen Soft

Individueel hoofdkussen voor iedere slaper

Een bekend spreekwoord zegt: «Zoals men te bed gaat, zo ligt men». Dit geldt met name voor hoofdkussens, want deze moeten niet alleen het hoofd ondersteunen, maar ook de wervelkolom effectief ontlasten. Alle Dauny-hoofdkussens zijn uiterst stevig en behouden hun spankracht gedurende langere tijd. Het hangt voor een groot deel van het hoofdkussen af of men’s morgens uitgerust en ontspannen wakker wordt. Omdat de slaapgewoontes heel verschillend zijn, worden in het Dauny assortiment kussens aangeboden van een groot ondersteunend vermogen tot superzacht.

Ondersteunend vermogen:
Medium: Middelzacht kussen

Vulling:
30% nieuw, zuiver Europees ganzendons, wit.
70% veertjes. Klasse I (Euro norm).

Tijk:
100% katoen, wit, hydrofiel.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dauny hoofdkussen Soft” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *