Dauny dekbed Geneva Medium

Dauny dekbed Geneva Medium

Cassettes dons dekbedden – Als u het behaaglijk warm wilt hebben

Met Dauny cassettes dons dekbedden heeft u de juiste warmte voor het hele jaar. Cassette-uitvoering met ingenaaide tussenschotten. De cassette dekbedden met ingenaaide tussenschotjes zijn luchtdoorlatend. Door de los gewoven schotten kan de lucht heerlijk circuleren en er ontstaan geen koude zones.

Wij verkopen geen producten online. We vinden het geven van een persoonlijk op maat advies daarvoor te belangrijk. Bel ons hiervoor gerust even! Of kom naar onze inspirerende showroom.

Categorieën: , Tag:
Beschrijving

Dauny dekbed Geneva Medium

De juiste warmte voor het hele jaar. Cassette-uitvoering met ingenaaide tussenschotten.

De cassette dekbedden met ingenaaide tussenschotjes zijn luchtdoorlatend. Door de los gewoven schotten kan de lucht heerlijk circuleren en er ontstaan geen koude zones. De dekbedden zijn gevuld met bijzonder hoogwaardig dons – een heerlijk gevoel van weldoende behaag – lijkheid.
De weefwijze en patroon van deze bijzondere hoogwaardige batist zorgen voor een zeer snelle en goede vocht- en luchtcirculatie. Deze luxueuze groep biedt u een onvergelijkbaar goede en ontspannen nachtrust. Hoogwaardig dons dat door het in elkaar strengelen duizenden luchtkamers maakt en zo voor een optimaal slaapklimaat zorgt, voor een voortdurende compensatie tussen «warm» en «koel», tussen «droog» en «vochtig». Ze ontwikkelen vliegensvlug een onvergelijkbaar slaapklimaat

Warmtepunten:
normaal: Voor personen met een doorsnee warmtebehoefte, dekbedden met een standaard warmte voor het hele jaar

Vulling:
100% nieuw, zuiver ganzendons, wit. Bijzondere grootvlokkige Europese topkwaliteit. Klasse I (Euro norm).

Tijk:
100% katoen, zeer fijne Zwitserse batist, wit, hydrofiel en luchtdoorlatend.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dauny dekbed Geneva Medium” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *