Slaap beter met een goed slaapsysteem

Slaap beter met een goed slaapsysteem

Goed slapen, wat is een goed slaapsysteem? Dat vertellen wij u natuurlijk graag uitgebreid in onze showroom. In dit artikel vertellen we het alvast even kort maar krachtig:

  • uw matras moet ondersteuning bieden daar waar nodig.
  • uw spieren en wervelkolom moeten ontspannen zijn.
  • uw matras moet opgebouwd zijn uit natuurlijke materialen voor een aangename warmte- en vochtregulatie.

Krijg de juiste ondersteuning

Hoe ziet u of een matras voldoende ondersteuning biedt en of u ontspannen ligt: Ga op uw zij op een matras liggen. Vraag uw partner om te kijken of er een rechte lijn is vanaf de heupen over de wervelkolom tot uw hoofd. Uw schouders en de heupen horen haaks op de wervelkolom te staan. Een streepjes overhemd kan helpen om een rechte lijn te zien. Uzelf moet steeds de ondersteuning in de taille voelen.

Bij een te hard matras liggen uw heupen te hoog en/of uw schouders staan scheef. Bij een te zacht matras liggen uw heupen te laag. Een goed hoofdkussen zorgt dat uw hoofd recht op uw wervelkolom aansluit.

De materialen waaruit een matras is opgebouwd bepalen een groot deel van uw slaapcomfort. Zo maakt Hästens gebruik van paardenhaar, Swissflex van het gepatenteerde Geltex en latex. De andere merken werken voornamelijk met Talalay latex (Vredestein/Radium Foam).

Goed slapen heeft natuurlijk nog vele andere invloeden, loop gerust binnen om onze ruime keuze te ontdekken en voor een persoonlijk advies. Schellen Slaapcomfort Eindhoven, sinds 1909!
Tags:
, ,
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.