SCHRAMM WERKSTÄTTEN

BOXSPRINGS MET DUITSE DEGELIJKHEID. HOOGWAARDIG SLAAPCOMFORT GECOMBINEERD MET STIJLVOLLE UITSTRALING: SCHRAMM WERKSTÄTTEN

Voor drie generaties is SCHRAMM consequent ontwikkeld voor allesomvattend slaapcomfort. Van 1923 tot vandaag zijn ze trouw gebleven aan onze ambacht. SCHRAMM is en blijft een van de steeds zeldzame familiebedrijven in Duitsland. En de vierde generatie is klaar. Dit is hun begrip van duurzaam denken en actie.

 

Niet op het korte termijn voordeel, maar op de lange termijn stabiliteit, is deze kwaliteitseisen ook in hun slaapproducten met alle zintuigen waarneembaar. Competentie, verantwoordelijkheidszin en discipline vormen de stabiele leden van een veeleisende productieketen, wiens eindresultaat uiteindelijk het label “SCHRAMM” kan dragen. Toegekend aan de ‘Brands of the Century’ award, hebben ze al meer dan 90 jaar in de nationale en internationale markt hun traditionele familiebedrijf voorgesteld.

DE BESTE NACHTRUST

Dat is onze droom die wij graag voor u laten uitkomen!

Ons advies over beter slapen

Als we goed slapen leven we beter. Goed slapen is belangrijk voor uw gezondheid. Wij geven u graag een aantal nuttige tips die u kunnen helpen om lekkerder slapen.