Dorbien Beds

DORBIEN BEDS TOONT EEN SELECTIE AAN SLAAPSYSTEMEN VAN ZOWEL NATUURLIJKE VEZELS ZOALS WOL, PAARDENHAAR, KATOEN EN TALALAY-LATEX.

Dorbien Beds is een Zweeds bedrijf, gevestigd in een klein dorpje genaamd Kungsör. Deze prachtige plek is gelegen aan het meer Mälaren en is omgeven door bossen. Moeder Natuur is de inspiratiebron bij het maken van alle producten van Dorbien.

 

Dorbien Beds toont een selectie aan slaapsystemen van zowel natuurlijke vezels zoals wol, paardenhaar, katoen en talalay-latex. Alle materialen die Dorbien voor hun bedden en matrassen gebruikt, zijn zorgvuldig geselecteerd en gecombineerd voor een geweldige slaapervaring. Kom naar onze showroom in Eindhoven om deze geweldige ervaring zelf te voelen.

Dit prachtige Zweedse merk

Het team achter dit prachtige Zweedse merk heeft samen ruim 120 jaar ervaring met het produceren van bedden en matrassen die garant staan voor een geweldig slaapcomfort en welzijn over de hele wereld. Met deze ervaring en kennis geloven wij dat alles mogelijk is en daarom kunnen wij u het beste van 2 werelden bieden met deze producten; Producten die zowel functioneel als natuurlijk zijn.

Boxspring

De boxsprings van Dorbien zijn ook verkrijgbaar in speciale maten of dessins, heeft U speciale wensen dan zoeken wij samen met U naar de meest geschikte oplossing.

 

Toppers

Dorbien toppers zijn opgebouwd uit verschillende lagen, waardoor iedere topdek een ander gevoel geeft. Dorbien heeft 3 verschillende toppers waaruit U een keuze kan maken.

 

Wat is er zo speciaal aan Dorbien boxsprings met natuurlijke materialen.

 

Katoen

Katoenvezels zijn een prachtig product uit de natuur. Ze zijn zacht, koel, ademend en sterk. Bij Dorbien worden deze katoenvezels nog eens gemengd met wolvezels.

 

Wol

Is isolerend en extreem duurzaam. De wol wordt gemengd met de katoen vezels en dankzij de zeer comfortable natuurlijke eigenschappen heel tempratuurregulerend, wat betekent koel in de zomer en behaaglijk in de winter.

Paardenhaar

Paardenhaar is een biologisch afbreekbare vezel die voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt en die extreem sterk is. Paardenhaar wordt al sinds de oudheid gebruikt vanwege zijn duurzaamheid en stevigheid. Het heeft het vermogen om vocht op te nemen en snel af te voeren dit maakt het uitermate geschikt voor het gebruik in bedden om zo een ​​drogere omgeving te creëren tussen de verschillende lagen.

 

Talalay (natuur)latex

Zodra U een Dorbien boxspring test zult U merken dat het bed zich gemakkelijk zal aanpassen aan alle soorten druk om Uw lichaam te laten ontspannen. Dit komt mede door het gebruik van Talalay-latex dat in combinatie met de andere (natuurlijke) lagen. 

Het is ook materiaal wat snel weer terugkeert in zijn oorspronkelijke vorm.  Talalay-latex is een natuurlijk en plantaardig product.

Bent u al toe aan een betere nachtrust?

Onze slaapadviseurs helpen u graag!

Ons advies over beter slapen

Als we goed slapen leven we beter. Goed slapen is belangrijk voor uw gezondheid. Wij geven u graag een aantal nuttige tips die u kunnen helpen om lekkerder slapen.