Dauny

DE ALLERBESTE ZWITSERSE BEDDENGOED KWALITEIT:
DAUNY

Wat materiaal en verwerking betreft sluiten Dauny geen compromissen. Dauny – dons- en verenproducten worden in Zwitserland geproduceerd en de strenge kwaliteitscontrole geschiedt volledig naar Zwitserse criteria. De producten van Dauny signaleren een positief levensgevoel, welzijn en genot. Want dekbedden en kussens van een uitstekende kwaliteit zijn beslissend voor een goede slaap. Goed slapen is een voorwaarde voor een hoge levenskwaliteit. Of, kort samengevat: Wie goed slaapt, geniet van zijn leven.

 

In het fabricatiebedrijf van billerbeck Schweiz AG in Fischbach-Göslikon worden de donzen dekbedden en veren kussens van uitstekende kwaliteit gefabriceerd. Dat begint al bij een zorgvuldige selectie van het dons want voor een dekbed van topkwaliteit is alleen het beste goed genoeg: bijzonder groot vlokkig Europees ganzendons, geen dons dat bij levende dieren wordt geplukt. De kwaliteit en hygiënische zuiverheid van het dons wordt in hun eigen laboratorium voortdurend onderzocht.

DE BESTE NACHTRUST

Dat is onze droom die wij graag voor u laten uitkomen!

Ons advies over beter slapen

Als we goed slapen leven we beter. Goed slapen is belangrijk voor uw gezondheid. Wij geven u graag een aantal nuttige tips die u kunnen helpen om lekkerder slapen.