Trecompany / Loof

meubels van hout, gemaakt van eerlijke materialen: Trecompany / Loof

Trecompany / Loof  staat voor meubels van hout, gemaakt van eerlijke materialen met een natuurlijke afwerking en een serene geometrie, voor kwaliteit en voor tijdloze ontwerpen die je door de jaren heen zult blijven koesteren. Met Loof Living en Loof Sleeping richt Loof zich op het gehele huis – van leefruimte tot slaapruimte en alles daartussenin. De verfrissende lichtheid van de meubels en de comfortabele esthetiek maakt ze relevant voor elke hoek van elke kamer.

De Loof Sleeping collectie draagt bij aan het creëren van een fijne en comfortabele slaapkamer. Voor ons gaan ontwerp en functionaliteit hand in hand. Wij kiezen voor eenvoud en een rustig lijnenspel, gecombineerd met duurzame materialen en zachte kleuren.

Bekijk de mooiste Trecompany / Loof producten

Bekijk hieronder een selectie van de mooiste producten in onze Trecompany / Loof collectie

Wij wensen u alleen de beste nachtrust.

Dat is onze droom die wij graag voor u laten uitkomen!
Bekijk alle Trecompany / Loof producten

Onze beter slaap adviezen

Als we goed slapen leven we beter. Goed slapen is belangrijk voor uw gezondheid. Wij geven u graag een aantal nuttige tips die u kunnen helpen om lekkerder slapen.

Kies de beste kwaliteit/prijs verhouding van je nieuwe boxspring bed

Kies de beste de beste kwaliteit/prijs verhouding van je nieuwe boxspring bed, 7 op de 10 van de verkochte bedden een boxspring-combinatie. Sla een willekeurige beddenfolder open, en de boxsprings vliegen je om de oren. Volgens beddenspecialisten is tegenwoordig zo’n 7 op de 10 van de verkochte bedden een boxspring-combinatie. Wat kun je van een boxspring verwachten?

Lees Verder