Tjørnbo ledikanten

Prachtige houten ledikanten. Uitgevoerd in massief beuken, eiken of grenen. Met moderne, authentieke of natuurlijke uitstraling. 

Tjørnbo

Tjørnbo , uitgesproken als ‘Tjoernbo’ werd in 1962 opgericht in Denemarken.

Sinds de oprichting heeft Tjørnbo zich ingezet om alle ontwikkeling en productie te laten plaats vinden in Denemarken. Met als streven, een goede relatie op te bouwen met al haar klanten. En zo een betrouwbare en competente partner te zijn en te blijven.

Met ledikanten geproduceerd uit massief beuken, rustiek eiken of grenen, creëren zij een product dat een prachtige combinatie is van natuurlijke materialen, visionaire ontwerpen, traditioneel vakmanschap en moderne productietechnologie.

Met meer dan 50 jaar ervaring, blijft Tjørnbo zich focussen op hoogwaardige en innovatieve ombouwen voor slaap, dromen en welzijn.

Bij Schellen Slaapcomfort zijn we trots op onze samenwerking met Tjørnbo. En bieden wij onze klanten dan ook enkele ledikanten aan in onze showroom. De ledikanten van Tjørnbo bieden een moderne uitstraling, gecombineerd met de rustieke warmte van natuurlijk hout. Geen fineer of MDF. Maar prachtig natuurlijk beuken, eiken of grenen.

Wij wensen u alleen de beste nachtrust.

Dat is onze droom die wij graag voor u laten uitkomen!
Bekijk onze Tjørnbo ledikanten

Onze beter slaap adviezen

Als we goed slapen leven we beter. Goed slapen is belangrijk voor uw gezondheid. Wij geven u graag een aantal nuttige tips die u kunnen helpen om lekkerder slapen.

Kies de beste kwaliteit/prijs verhouding van je nieuwe boxspring bed

Kies de beste de beste kwaliteit/prijs verhouding van je nieuwe boxspring bed, 7 op de 10 van de verkochte bedden een boxspring-combinatie. Sla een willekeurige beddenfolder open, en de boxsprings vliegen je om de oren. Volgens beddenspecialisten is tegenwoordig zo’n 7 op de 10 van de verkochte bedden een boxspring-combinatie. Wat kun je van een boxspring verwachten?

Lees Verder