Grensverleggende bed- en slaapsystemen: Swissflex

Swissflex staat al 60 jaar voor intelligente bedsystemen van topkwaliteit. In onze producten komen Zwitsers vakmanschap, technische expertise en een passie voor innovatie samen in een onovertroffen eenheid, die voor elke behoefte een individuele oplossing biedt. Functioneel, comfortabel en veelzijdig.

Swissflex is wereldwijd toonaangevend op het gebied van kwaliteit en technologie. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij geen concessies doen als het gaat om techniek, afwerking en grondstoffen. Wij besteden tijdens het productieproces aandacht aan zelfs het kleinste detail. Deze zorgvuldigheid is naast de grondstofkwaliteit en techniek de derde voorwaarde voor de totale synchronisatie van een slaapsysteem volgens het Swissflex-principe. Dat is ons recept voor succes, dat wij al meer dan een halve eeuw met overtuiging toepassen.

Bekijk de mooiste Swissflex producten

Bekijk hieronder een selectie van de mooiste producten in onze Swissflex collectie

Wij wensen u alleen de beste nachtrust.

Dat is onze droom die wij graag voor u laten uitkomen!
Bekijk alle Swissflex producten

Onze beter slaap adviezen

Als we goed slapen leven we beter. Goed slapen is belangrijk voor uw gezondheid. Wij geven u graag een aantal nuttige tips die u kunnen helpen om lekkerder slapen.

Kies de beste kwaliteit/prijs verhouding van je nieuwe boxspring bed

Kies de beste de beste kwaliteit/prijs verhouding van je nieuwe boxspring bed, 7 op de 10 van de verkochte bedden een boxspring-combinatie. Sla een willekeurige beddenfolder open, en de boxsprings vliegen je om de oren. Volgens beddenspecialisten is tegenwoordig zo’n 7 op de 10 van de verkochte bedden een boxspring-combinatie. Wat kun je van een boxspring verwachten?

Lees Verder