Missoni home

Home is een passie van Missoni Home

Thuis, één van de grote passies van Rosita. Keuzes en levensstijlen achter het Missoni Home-project dat in de loop der jaren is getransformeerd, waarbij textiel en meubels zijn aangetast. Met de geest van een constant evoluerende constructie. In feite, in het creatieve idee van Rosita: “… het huis leeft, het beweegt altijd, het is nooit over …”. En zijn kleurfilosofie, zijn persoonlijke visie op meubilering, komt tot uiting in dit merk.

Ongebruikelijke en charmante stoffen; innovatieve en lineaire vormen voor geavanceerde contexten; de smaak van kunst maar met lichtheid; belangrijke elementen met schijnbare eenvoud en gemakkelijk in te voegen in bestaande gebieden, om levendigheid en kleur toe te voegen. Vormen om te scheiden en te verenigen, om gemakkelijk te worden verplaatst, ook in het buitensport-spel en waarmee je de magische sfeer van de tuinen naar huis kunt brengen.

Bekijk de mooiste Missoni Home producten

Bekijk hieronder een selectie van de mooiste producten in onze Missoni Home collectie

Wij wensen u alleen de beste nachtrust.

Dat is onze droom die wij graag voor u laten uitkomen!
Bekijk alle MissoniHome producten

Onze beter slaap adviezen

Als we goed slapen leven we beter. Goed slapen is belangrijk voor uw gezondheid. Wij geven u graag een aantal nuttige tips die u kunnen helpen om lekkerder slapen.

Kies de beste kwaliteit/prijs verhouding van je nieuwe boxspring bed

Kies de beste de beste kwaliteit/prijs verhouding van je nieuwe boxspring bed, 7 op de 10 van de verkochte bedden een boxspring-combinatie. Sla een willekeurige beddenfolder open, en de boxsprings vliegen je om de oren. Volgens beddenspecialisten is tegenwoordig zo’n 7 op de 10 van de verkochte bedden een boxspring-combinatie. Wat kun je van een boxspring verwachten?

Lees Verder