Slaap is een passie bij Hästens

Het is hun missie om de wereld te veranderen door slaap. Ze zijn bovendien de oudste producent van bedden in Zweden, waardoor ze al sinds 1852 de kunst van het slapen hebben kunnen perfectioneren. Hästens gebruiken alleen de beste natuurlijke materialen in hun bedden, zodat ze u kunnen laten genieten van een diepere, natuurlijkere slaap.

Elk bed van Hästens wordt met de hand vervaardigd in Köping in Zweden met trots en veel zorg. Zo doen ze dat al meer dan 160 jaar volgens een filosofie die al lang binnen dezelfde familie wordt overgeleverd, van generatie op generatie. Slapen in een bed van Hästens is een meer herstellende en verjongende ervaring. U krijgt er natuurlijke energie door, een beter humeur, een betere gezondheid en meer geluk. Bovendien ziet u er ook jonger en stralender uit, nacht in nacht uit.

Bekijk de mooiste Hästens producten

Bekijk hieronder een selectie van de mooiste producten in onze Hästens collectie

Wij wensen u alleen de beste nachtrust.

Dat is onze droom die wij graag voor u laten uitkomen!
Bekijk alle Hästens producten

Onze beter slaap adviezen

Als we goed slapen leven we beter. Goed slapen is belangrijk voor uw gezondheid. Wij geven u graag een aantal nuttige tips die u kunnen helpen om lekkerder slapen.

Kies de beste kwaliteit/prijs verhouding van je nieuwe boxspring bed

Kies de beste de beste kwaliteit/prijs verhouding van je nieuwe boxspring bed, 7 op de 10 van de verkochte bedden een boxspring-combinatie. Sla een willekeurige beddenfolder open, en de boxsprings vliegen je om de oren. Volgens beddenspecialisten is tegenwoordig zo’n 7 op de 10 van de verkochte bedden een boxspring-combinatie. Wat kun je van een boxspring verwachten?

Lees Verder