100% ecologisch slapen: Eco Life

 

Deze Zweedse fabrikant Eco Life heeft een bed ontwikkeld dat 100% bestaat uit ecologisch verantwoorde natuurlijke materialen. Hier gebruiken ze organische katoen, zonder bestrijdingsmiddelen geteelde bamboe, de sterk ventilerende plantvezel agave en pure natuurlatex voor.

 

De bedden zijn volledig zonder synthetische en dierlijke grondstoffen ontwikkeld waardoor het bed ook veganistisch is.

 • Geen synthetische materialen meer in uw bed.
 • In plaats daarvan volledig ecologisch verantwoorde materialen.
 • Een houten frame van Zweeds grenen.
 • 25 jaar garantie op veer- en framebreuk.
 • Tevredenheidsgarantie! Ligt het bed toch te hard of zacht? Wissel het matras binnen 90 dagen eenmalig om voor een harder of zachtere versie.
 • Natuurlijk slapen voor een bereikbare prijs.
 • Verkrijgbaar in prachtige stoffen. Onder andere in een prachtige katoen met linnen stof.
 • Elk model is verkrijgbaar in een elektrisch verstelbare versie.

Natuurlijk slapen

Een derde van ons leven brengen we slapend door in ons bed. Daarbij komen vaak ook nog de zondagen waarop er toch nét iets langer uitgeslapen kan worden. Tijdens al deze uren ligt u in het klimaat dat uw bed voor u creeërt. De materialen waar de boxspring, de matrassen en eventueel de topdekken uit bestaan hebben hier een grote invloed op. Door natuurlijke materialen met luchtige, open structuren te gebruiken ventileert het bed perfect en blijft dit klimaat droog en hygienisch. Door natuurlijke materialen te gebruiken, wordt u daarbij ook niet blootgesteld aan chemicaliën.

Hoofdborden, poten, stoffen en topdekken.

Acht hoofdborden, tien verschillende poten, 100 verschillende stoffen en topdekken. Uw bed kan hiermee precies samengesteld worden tot wat u wilt.

 • De hoofdborden maken van een boxspring direct een statement door de uiteenlopende stijlen. Van gecappitoneerd tot minimalistisch en van art deco tot simpelweg vlak. En wilt u toch iets extras, dan kan elk hoofdbord ook voorzien worden van een massief houten omlijsting.
 • Kies de poten uit in een uitvoering die past bij de vloer of de nachtkastjes. Eco Life heeft enkele uitvoeringen in hout, enkel uitvoeringen in aluminium en zelfs enkele poten in een combinatie.
 • Geniet bij het proefliggen van de verschillende modellen. De comfort, original, agave of luxury bieden elk een ander ligcomfort. Allen bieden een prachtig bed voor een goede prijs, maar deze prijs varieert natuurlijk wel. Doordat de bedden geen vaste topper hebben, kunt u deze bedden proberen met elk van de drie verschillende topdekmatrassen. Één met een rijkelijke laag natuurlatex, een met een luchtiger alternatief van agave vezel en een zeer luxe topper met pocketveren.

Wij wensen u alleen de beste nachtrust.

Dat is onze droom die wij graag voor u laten uitkomen!
Kom de bedden van EcoLife proberen!

Onze beter slaap adviezen

Als we goed slapen leven we beter. Goed slapen is belangrijk voor uw gezondheid. Wij geven u graag een aantal nuttige tips die u kunnen helpen om lekkerder slapen.

Kies de beste kwaliteit/prijs verhouding van je nieuwe boxspring bed

Kies de beste de beste kwaliteit/prijs verhouding van je nieuwe boxspring bed, 7 op de 10 van de verkochte bedden een boxspring-combinatie. Sla een willekeurige beddenfolder open, en de boxsprings vliegen je om de oren. Volgens beddenspecialisten is tegenwoordig zo’n 7 op de 10 van de verkochte bedden een boxspring-combinatie. Wat kun je van een boxspring verwachten?

Lees Verder