Christian Fischbacher

Luxe, elegante en comfortabel beddengoed: Christian Fischbacher

Het mooiste linnengoed van de wereld gemaakt in Zwitserland. Egyptisch katoen en perfecte afwerking. Een verwennerij voor het lichaam!

Het samenspel tussen de traditie en het hedendaagse is de uitdaging waar Christian Fischbacher voor gaat. De collectie van Christian Fischbacher omvat bloemmotieven, klassieke patronen, geometrische patronen en onverwachte designs. De inspiratie voor de dessineringen komen voort uit onder andere de modewereld, interieur-design en architectuur.

Bekijk de mooiste Christian Fischbacher collectieboeken

Bekijk hieronder de online collectieboeken van Christian Fischbacher

Wij wensen u alleen de beste nachtrust.

Dat is onze droom die wij graag voor u laten uitkomen!
Bekijk alle Christian Fischbacher producten

Onze beter slaap adviezen

Als we goed slapen leven we beter. Goed slapen is belangrijk voor uw gezondheid. Wij geven u graag een aantal nuttige tips die u kunnen helpen om lekkerder slapen.

Kies de beste kwaliteit/prijs verhouding van je nieuwe boxspring bed

Kies de beste de beste kwaliteit/prijs verhouding van je nieuwe boxspring bed, 7 op de 10 van de verkochte bedden een boxspring-combinatie. Sla een willekeurige beddenfolder open, en de boxsprings vliegen je om de oren. Volgens beddenspecialisten is tegenwoordig zo’n 7 op de 10 van de verkochte bedden een boxspring-combinatie. Wat kun je van een boxspring verwachten?

Lees Verder