Bergsträsser

Echt traditionele donsdekbedden en hoofdkussens: Bergsträsser

Bergsträsser uit Duitsland maakt al 100 jaar de echt traditionele donsdekbedden en hoofdkussens. De beste ganzendons uit Polen en Siberië. Prachtig soepel vallende katoen batist geweven tijken. Koel in de zomer en warm in de winter. Zo hoort een dons dek te zijn. Snel behaaglijk warm. Een weldaad voor uw slaapcomfort gedurende de nacht, de finishing touch!

De Bergstrasser dekbedden worden vervaardigd van originele witte Siberische ganzendons met een egyptische katoenen tijd. Deze dekbedden zijn licht van gewicht en verkrijgbaar in 65%, 90%, 95% of 100% dons in 4 warmteklassen. Dus voor iedereen is er een geschikt dekbed verkrijgbaar. Ervaar het slapen onder dit luxe dekbed.

Bekijk de mooiste Bergsträsser producten

Bekijk hieronder een selectie van de mooiste producten in onze Bergsträsser collectie

Wij wensen u alleen de beste nachtrust.

Dat is onze droom die wij graag voor u laten uitkomen!
Bekijk alle Bergsträsser producten

Onze beter slaap adviezen

Als we goed slapen leven we beter. Goed slapen is belangrijk voor uw gezondheid. Wij geven u graag een aantal nuttige tips die u kunnen helpen om lekkerder slapen.

Kies de beste kwaliteit/prijs verhouding van je nieuwe boxspring bed

Kies de beste de beste kwaliteit/prijs verhouding van je nieuwe boxspring bed, 7 op de 10 van de verkochte bedden een boxspring-combinatie. Sla een willekeurige beddenfolder open, en de boxsprings vliegen je om de oren. Volgens beddenspecialisten is tegenwoordig zo’n 7 op de 10 van de verkochte bedden een boxspring-combinatie. Wat kun je van een boxspring verwachten?

Lees Verder