Het ultieme slaapcomfort van morgen: Auping

Auping is ervan overtuigd dat goed slapen bijdraagt aan een gezond en energiek leven. Ze gaan bewust een duurzame relatie aan met onze omgeving, het milieu en het individu. Met passie en nieuwsgierigheid werkt Auping aan het ultieme slaapcomfort van morgen.

Met een Auping bed begin je de dag uitgerust en energiek, en dat vaak een leven lang. Auping biedt slaapcomfort op het hoogste niveau en combineert jarenlange expertise met de nieuwste ontwikkelingen, waardoor de bedden optimale ondersteuning bieden en voor een zeer goede ventilatie zorgen. Hiervoor heeft Auping het unieke Auping Ventilatie Systeem (AVS) ontwikkeld.

EEN NIEUWE BOXSPRING SET: Auping tone

Sinds kort mogen wij in onze winkel de nieuwe Auping Tone verwelkomen. Auping Tone is een slanke en eigentijdse boxspring. De opeenstapeling van kleurtinten in combinatie met de lage box geven Auping Tone een slanke uitstraling. De boxspring wordt gedragen door een sterk stalen frame met ronde poten. Het comfortabele 5-zone matras en de luxe topper zorgen voor perfecte ventilatie en ondersteuning tijdens het dromen. De combinatie zorgt ervoor dat dit bed een erg mooie setprijs is!

AUping Tone

Het ALLEREERSTE CIRCULAIRE MATRAS: Auping EVOLVE

Daarnaast verwelkomde wij eerder al het nieuwe Auping Evolve matras! Dit matras is volledig circulair. Hierdoor hoeft het matras na gebruik niet meer verwerkt te worden tot ondertapijt, geluidsisolatie of sportmat. Maar kan het volledig verwerkt worden tot een nieuw matras!

auping_fixed_matras_114-wit_1

Bekijk de mooiste Auping producten

Bekijk hieronder een selectie van de mooiste producten in onze Auping collectie

Wij wensen u alleen de beste nachtrust.

Dat is onze droom die wij graag voor u laten uitkomen!
Bekijk alle Auping producten

Onze beter slaap adviezen

Als we goed slapen leven we beter. Goed slapen is belangrijk voor uw gezondheid. Wij geven u graag een aantal nuttige tips die u kunnen helpen om lekkerder slapen.

Kies de beste kwaliteit/prijs verhouding van je nieuwe boxspring bed

Kies de beste de beste kwaliteit/prijs verhouding van je nieuwe boxspring bed, 7 op de 10 van de verkochte bedden een boxspring-combinatie. Sla een willekeurige beddenfolder open, en de boxsprings vliegen je om de oren. Volgens beddenspecialisten is tegenwoordig zo’n 7 op de 10 van de verkochte bedden een boxspring-combinatie. Wat kun je van een boxspring verwachten?

Lees Verder