Klantenservice

Onze Garanties

Schellen Slaapcomfort is aangesloten bij het CBW en hanteert dan ook de voorwaarden van de CBW. U kunt dus met een gerust hart uw aankoop doen. Klik hier om de voorwaarden te bekijken. Dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw aankoop, ten aanzien van (aan)betaling, levertijd, levering, vervoer en garantie.

 

CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met drie garanties. Op het gebied van veilig aanbetalen bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden CBW-erkende winkels een uitgebreide garantie op het product dat u koopt. Gaat er onverhoopt toch nog iets mis, dan kunt u uw klacht voorleggen aan een onafhankelijke geschillencommissie, met de zekerheid dat voor een passende oplossing wordt gezorgd. In de Algemene Voorwaarden hieronder kunt u lezen hoe de erkenningsregeling werkt. De CBW-erkende woonwinkels, variërend van meubel-, keuken ­en parketzaken tot winkels met tapijt, badkamers, slaapkamers en gordijnen, zijn te herkennen aan het speciale CBW-erkend logo. Let daarom als u iets voor uw interieur koopt altijd op het CBW-erkend logo op de winkeldeur. Koop zeker, koop CBW-erkend Hieronder vindt u de uitgebreide CBW-voorwaarden, meer informatie vindt u op wonen.cbw-erkend.nl

Schellen Slaapcomfort hanteert de voorwaarden van CBW waarmee u een uitgebreide garantie krijgt op het product dat u koopt.