Krijg de beste kwaliteit/prijs verhouding

Krijg de beste kwaliteit/prijs verhouding

7 op de 10 van de verkochte bedden een boxspring-combinatie. Sla een willekeurige beddenfolder open, en de boxsprings vliegen je om de oren. Volgens beddenspecialisten is tegenwoordig zo’n 7 op de 10 van de verkochte bedden een boxspring-combinatie. Wat kun je van een boxspring verwachten?

Boxspring test Consumentenbond

Om te bepalen of een boxspring de juiste voor u is, is het logisch dat u boxsprings test. U kunt zelf informatie over boxsprings opzoeken en lezen, verschillende boxsprings bekijken en vergelijken, maar u kunt ook reviews van andere consumenten lezen of expert reviews bekijken.

Consumentenbond test

De Consumentenbond voert elk jaar een boxspring test uit. Hierin gaan ze op zoek naar de beste boxspringcombinatie. In de test van de Consumentenbond zijn boxspringcombinaties van de bekendste merken zoals ondermeer Auping Boxspring en Hästens Boxspring getest. die wij ook in onze collectie verkopen. Bij elk merk werd de meest verkochte boxspring of de door de fabrikant meest aanbevolen combinatie van boxspring bodem, matras en eventueel matrastopper geselecteerd voor de test. De Consumentenbond test de boxsprings op de volgende punten: Matras, Prijs, Levensduur, Hardheid, Lichaamsondersteuning bij zijligging, Lichaamsondersteuning bij rugligging, All-round, Vochttransport en isolatie, Veerkracht, Hysteresis (in bed draaien), Afwerking, Geur,(top)matras en een Brandtest.

Resultaten boxspring test

Wanneer u een boxspring gaat testen, kunt u de resultaten van de boxspring test van de Consumentenbond meenemen (of de punten eruit halen welke voor u het meest van belang zijn).

Wat is nu de beste kwaliteit/prijs verhouding van uw nieuwe Boxspring bed?

Belangrijk bij het kiezen van uw nieuwe boxspring is de materiaalsamenstelling van uw bed.Schellen slaapcomfort in Eindhoven heeft hiervoor een handige prijs/kwaliteit vergelijker gemaakt van alle materialen waaruit een boxspring bed kan zijn opgebouwd.

Wij nodigen u graag uit om een bezoek aan onze winkel te brengen. Onze adviseurs staan u graag te woord en de koffie staat klaar!
Tags:
, ,
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.