Klantenservice

BEZORGEN & KOSTEN

Schellen Slaapcomfort bezorgt in heel Europa. Dit is gratis in heel Nederland en de grensgebieden, met uitzondering van de Waddeneilanden. Voor bezorging op de Waddeneilanden en in het buitenland worden de kosten in onderling overleg bepaald. Wanneer u bij Schellen Slaapcomfort een bestelling plaatst, proberen wij zo snel mogelijk de bestelling bij u thuis te bezorgen. De levertijd is afhankelijk van het product.

Schellen Slaapcomfort monteert, bij thuisbezorging, gratis uw nieuw gekochte bed in de voor u gewenste kamer en op de dag en tijd dat het u schikt..

Thuisbezorging
Bij een thuisbezorging monteren wij het bed op de voor u gewenste kamer. Daar rekenen wij niets extra voor. Wij vinden het belangrijk dat alles tot in detail klopt en u tevreden bent. Uiteraard maken wij met u een afspraak voor de dag waarop dit u schikt. Ons bezorgteam is opgezet om zoveel mogelijk bezorgingen op zaterdag te plannen, zodat u geen vrij hoeft te nemen.

 

Ophalen in de winkel
Ophalen in de winkel is voor een groot aantal producten natuurlijk ook mogelijk. Als u ons laat weten wanneer u de producten wilt komen ophalen zorgen wij dat het voor u klaarligt. Parkeren kan gratis aan de achterzijde van onze winkel.

 

Bezorgkosten
Wij rekenen geen kosten voor een thuisbezorging in heel Nederland en de grensgebieden, met uitzondering van de Waddeneilanden. Ongeacht het aantal artikelen en ongeacht hun grootte en gewicht. Voor bezorging op de Waddeneilanden en in het buitenland worden de kosten in onderling overleg bepaald.