Bezorgen & kosten

Bezorgen & kosten

Schellen Slaapcomfort bezorgt in heel Europa. Dit is gratis in heel Nederland en de grensgebieden, met uitzondering van de Waddeneilanden. Voor bezorging op de Waddeneilanden en in het buitenland worden de kosten in onderling overleg bepaald. Wanneer u bij Schellen Slaapcomfort een bestelling plaatst, proberen wij zo snel mogelijk de bestelling bij je thuis te bezorgen. De levertijd is afhankelijk van het product.

Thuisbezorging
Bij een thuisbezorging monteren wij het bed op de voor u gewenste kamer. Daar rekenen wij niets extra voor. Wij vinden het belangrijk dat alles tot in detail klopt en u tevreden bent. Uiteraard maken wij met u een afspraak voor de dag waarop dit u schikt.

Ophalen in de winkel
Ophalen in de winkel is voor een groot aantal producten natuurlijk ook mogelijk. Als u ons laat weten wanneer u de producten wilt komen ophalen zorgen wij dat het voor u klaarligt. Parkeren kan gratis aan de achterzijde van onze winkel.

Bezorgkosten
Wij rekenen dus geen kosten voor een thuisbezorging in heel Nederland en de grensgebieden, met uitzondering van de Waddeneilanden. Ongeacht het aantal artikelen en ongeacht hun grootte en gewicht. Voor bezorging op de Waddeneilanden en in het buitenland worden de kosten in onderling overleg worden bepaald