Psssst…Ontvang 10% aan accessoires cadeau*
BIJ AL ONZE DROOMBEDDEN EN MATRASSEN

Wij verkopen geen bedden online. Daar vinden wij het geven van een persoonlijk op maat advies te belangrijk voor. Kom proefliggen, laat u begeleiden door één van onze slaapspecialisten en ontvang 10% aan accessoires cadeau* van het aankoopbedrag van een bedsysteem en/of matrassen.

(Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties)

Schellen bed-advies in 3 stappen

Wij verkopen al meer dan 100 jaar alleen topmerk bedden en matrassen. Dat doen we omdat wij onze klanten de beste nachtrust toewensen. Het is onze droom die wij graag ook voor u laten uitkomen.

STAP 1

Wat zijn uw wensen?

Iedereen is anders. Zo ook uw wensen. Geeft u de voorkeur aan een boxspring of ledikant? Heeft u het snel warm of toch niet? In een gesprek zoeken we samen uit welke producten het beste bij uw wensen passen. Gelukkig hebben wij vele merken en soorten.

STAP 2

Wat is uw beste slaaphouding?

Tijdens het proefliggen ervaart u onze bedden. Ontdek op welke matras u ontspannen kunt liggen en welk bed goed aansluit op uw lichaamsbouw en wensen. Onze slaapspecialist begeleidt u naar de beste ondersteuning voor de ultieme nachtrust.

STAP 3

Welke stijl beddengoed wenst u?

Wilt u een slaapkamer om helemaal bij weg te dromen? Het materiaal, vormgeving en dessins van het beddengoed bepalen de stijl en kwaliteit van het interieur. Wij helpen u graag met de styling van uw droombed in onze uitgebreide showroom.

Maak een afspraak voor een adviesgesprek


    CONTACT MET ONS

    Hoe wilt u ons bereiken ? Wij helpen u graag !